Šampano magistro lygio programa
Wine Scholar Guild
Pagrindinė informacija
Universiteto vieta
Washington, Jungtinės Amerikos Valstijos
Kalbų studijos
Anglų kalba
Studijų formatas
Nuotolinis mokymasis
Trukmė
Susisiekti su mokykla
Tempas
Susisiekti su mokykla
Mokestis už mokslą
Susisiekti su mokykla
Galutinis paraiškų davimo terminas
Susisiekti su mokykla
Anksčiausia pradžios data
Sep 2023
Stipendijos
Ištirkite stipendijų galimybes, kurios padės finansuoti savo studijas
Įvadas
IŠSAMI ŠAMPANOS VYNŲ TYRIMŲ IR SERTIFIKAVIMO PROGRAMA
Tai yra nuodugnus magistrantūros studijų kursas, skirtas visiems atsidavusiems vyno studentams, nesvarbu, ar tai vyno profesionalai, ar rimti vyno mėgėjai.
Svajonių šampano ekspertų komanda iš viso pasaulio teikia unikalią ir dinamišką šampano vynų mokymosi patirtį naudojantis internetinėmis mokymo technologijomis.
Šampanas kaip niekas kitas vynas užvaldo viso pasaulio vyno mėgėjų širdis, protus ir gomurį. Tai vienas stipriausių teritorinių vyno prekių ženklų pasaulyje, ir nė vienas vyno specialistas negali laikyti savo išsilavinimo baigtu neturėdamas išsamių žinių apie šį įspūdingą regioną.
Mokykitės iš prestižinės svečių instruktorių grupės, įskaitant:
Essi Avellan MW
„FINE Champagne“ žurnalo redaktorius, „Decanter World Wine Awards“ šampano grupės pirmininkas ir Tomo Stevensono redaguojamas Christie pasaulinės šampano ir putojančio vyno enciklopedijos redaktorius.
Peteris Liemas
Apdovanotas „Champagne“ autorius, „ChampagneGuide.net“ autorius ir leidėjas bei buvęs „Wine and Spirits“ vyresnysis korespondentas.
Steve'as Chartersas MW
Buvęs Reimso vadybos mokyklos šampano valdymo profesorius ir dabartinis vyno rinkodaros profesorius Vyno ir stipriųjų gėrimų verslo mokykloje Burgundijos verslo mokykloje.
Charles Curtis MW
Buvęs „Christie's“ vyno vadovas Azijoje ir Amerikoje, kasmetinio vyno magistro degustacijos instituto įkūrėjas, autorius ir apžvalgininkas.
Robertas Waltersas
„Bibendum Wine Co“ savininkas, vynuogyno savininkas ir apdovanojimų pelniusio „Bursting Bubbles: a Secret History of Champagne“ autorius.
Karlas Edmundas Šermanas
Tarptautinis šampano prekių ženklų plėtros konsultantas ir šampano ambasadorius.
Patrickas Schmittas, MW
„The Drinks Business“ vyriausiasis redaktorius ir šampano specialistas, reguliariai lankantis regione, pirmininkaujantis šampano meistrams, redagavęs metinę šampano ataskaitą ir originalių tyrimų apie kintantį cukraus kiekį „Brut NV“ šampane per 21 metus autorius laikotarpis jo MW disertacijai.
Apie Mokyklą
Klausimai
Panašūs kursai
Magistro Tarptautinio Vyno Valdymo
- Kowloon, Honkongas
Italijos maisto ir vyno magistro laipsnis
- Padua, Italija
Vyno verslo ir vyno vadybos magistras
- L'Hospitalet de Llobregat, Ispanija