Keystone logo

14 Tiksliųjų mokslų magistras Programos į Žemės ūkio studijos 2024

Filtrai

Filtrai

  • Tiksliųjų mokslų magistras
  • Verslas
  • Žemės ūkio studijos
Studijų sritys
  • Verslas (14)
    • Grįžti į pagrindinę kategoriją
    Vietos
    Raskite daugiau vietų
    Laipsnio tipas
    Trukmė
    Studijų tempas
    Kalbos
    Kalbos
    Studijų formatas

      Tiksliųjų mokslų magistras Programos į Žemės ūkio studijos

      Baigiu su Mokslo (MSC) magistras agroverslo turi žinių apie žemės ūkio ir maisto politikos, ekonominės teisės, socialinės ir ekonominės politikos ir rinkodaros. Meistras 's laipsnis agroverslo bus suteikti studentams būtinų įgūdžių, leidžiančių teikti konsultacines paslaugas ir priimti racionalius sprendimus dėl ūkio subjektų, visų pirma maisto ekonomika.

      Studentai gali paklausti, kas yra agroverslo Magistro? Tai programa, skirta išmokyti studentus su mokymo, žinių ir profesinių įgūdžių dirbti žemės ūkio, maisto mokslo, biologijos ar kitų, susijusių su maisto produktų sektoriuje ar žemės ūkio srityse srityse. Baigus šią programą, absolventai galės plėtoti verslo santykius su žemės ūkio pramonė. Kursų įvairovė siūlomi specializacijų maisto ekonomika, suprasti gamybą ir ekonominius procesus ir valdymą maisto sektoriuje.

      Absolventai agroverslo programos naudos iš mokymosi analizuoti pasaulines ir vietines sąlygas maisto ekonomikos, suprasti, gamyba ir platinimas, gauti veiksmingas išteklių valdymo įgūdžius ir įgyti gebėjimą formuluoti tyrimų problemas ir taikyti metodus, spręsti klausimus per maisto sektoriuje. Programą bus parengti ir mokyti būsimiems vadovams plėtoti verslo ryšius su pramonės ir susipažinti su darbo prekybos metodų daugiakultūrėje aplinkoje.

      Registracija išlaidos ir programos gairės priklauso nuo šalies ir konkretaus institucija. Suinteresuoti studentai yra siūloma mokslinių tyrimų įstaigai tiesiogiai kursų mokesčius ir informacijos apie programą.

      Baigus jų meistras 's laipsnį agroverslo, absolventai gali atsiduria didelės paklausos kelis postus maisto sektoriaus ar verslo sektoriuje.Kai kuriose srityse apima viešųjų žemės ūkio produktų ir produktų ar karjeros maisto mokslo srityje. Absolventai taip pat gali taikyti šias žinias verslo, nesusijusių su žemės ūkiu, pavyzdžiui, rinkodaros ar ekonomika.

      Daugelis įstaigų pasiūlyti internete klases ir nuotolinio mokymo modulius, kad tilptų studentus su ribota prieiga prie įrenginio. Studentams su griežtų grafikų, tiek dieninių ir neakivaizdinių kursai. Ieškoti savo programą žemiau ir tiesiogiai susisiekti su priėmimo tarnybai savo pasirinktą mokyklą, užpildydamas švino pavidalu.