Oficialus aprašymas

Barcelona Culinary Hub yra nauja mokymo koncepcija. Pirmasis kulinarijos universitetas Barselonoje, atitinkantis dabartinio gastronomijos sektoriaus poreikius ir naujausias verslo valdymo tendencijas. BCH yra pasiryžęs teikti novatorišką ir kokybišką akademinį pasiūlymą, paremtą mokymusi atliekant metodiką. Šis teorinis-praktinis mokymas kartu su aktyviu sektoriaus dalyvavimu suteikia studentui mokymosi patirtį, galinčią reaguoti į rinkos poreikius naujovių ir nuolatinio tobulėjimo požiūriu.114793_photo-1541963058-f6a81ac19b70.jpgElle Cosgrave / Unsplash

Programos mokomos:
Ispanų

Aukštoji mokykla taip pat siūlo:

Vadybos kursai

Barcelona Culinary Hub

Pagrindinis tikslas - mokyti specialistus, galinčius vadovauti, kurti ir siūlyti naujas kulinarines galimybes, naudojant naujus virimo ir manipuliavimo būdus; taip pat su ... [+]

Mokymas: Meistras Pavadinimas: Nuosavas pavadinimas Modalumas: vietoje / visą darbo dieną Centras: Barselona Skambinkite: 2019 m. Spalio mėn ETCS kreditai: 60 ECTS Mokyklos metai: 1 metai Profesinės stažuotės: praktika įmonėse ir gastronomijos įstaigose (180 val.)

Pagrindinis tikslas - mokyti specialistus, galinčius vadovauti, kurti ir siūlyti naujas kulinarines galimybes, naudojant naujus virimo ir manipuliavimo būdus; taip pat sugeba valdyti ir projektuoti erdves ir (arba) tvarius ir pelningus kulinarinius projektus, kurie jautrūs kulinarinėms tradicijoms ir apskritai regionų tapatybei. Norėdami tai padaryti, „Master“ siūlo platų mokymų spektrą konkrečioje ir tuo pačiu daugiafunkcinėje kryptyje, kuri atitinka dabartines tendencijas ir kulinarinius metodus.... [-]

Ispanija Barcelona
Spalis 2019
Ispanų
Dieninės
1 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Barcelona Culinary Hub

Pagrindinis magistro tikslas - mokyti specialistus, galinčius vadovauti, kurti ir siūlyti naujas galimybes, susijusias su gastronomija globalizuotame kontekste, bet tuo p ... [+]

Mokymas: Meistras Pavadinimas: Nuosavas pavadinimas Modalumas: vietoje / visą darbo dieną Centras: Barselona Skambinkite: 2019 m. Spalio mėn ETCS kreditai: 60 ECTS Mokyklos metai: 1 metai Profesinės stažuotės: praktika įmonėse ir gastronomijos įstaigose (180 val.)

Pagrindinis magistro tikslas - mokyti specialistus, galinčius vadovauti, kurti ir siūlyti naujas galimybes, susijusias su gastronomija globalizuotame kontekste, bet tuo pačiu metu susijęs su pagrindiniais maisto aspektais, pvz., Tvarumu, kulinarinėmis tradicijomis ir apskritai, regionų maisto tapatybė. Norėdami tai padaryti, „Master“ siūlo platų mokymų spektrą konkrečioje ir tuo pačiu daugiafunkcinėje kryptyje, kuri atitinka dabartines su gastronomija susijusias tendencijas.... [-]

Ispanija Barcelona
Spalis 2019
Ispanų
Dieninės
1 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Barcelona Culinary Hub

Pagrindinis magistro tikslas - mokyti bendravimo įgūdžius ir metodus, galinčius kurti, kurti ir įgyvendinti gastronominių projektų komunikacijos strategijas, taip pat per ... [+]

Mokymas: Meistras Pavadinimas: Nuosavas pavadinimas Modalumas: vietoje / visą darbo dieną Centras: Barselona Skambinkite: 2019 m. Spalio mėn ETCS kreditai: 60 ECTS Mokyklos metai: 1 metai Profesinės stažuotės: praktika įmonėse ir gastronomijos įstaigose (180 val.)

Pagrindinis magistro tikslas - mokyti bendravimo įgūdžius ir metodus, galinčius kurti, kurti ir įgyvendinti gastronominių projektų komunikacijos strategijas, taip pat perduoti vertybes ir kultūrą kulinarijos įmonėse: nuo restoranų iki kultūros centrų.

Magistro laipsnis yra kuriamas su tarptautine strategine vizija, taip pat plačiu mokymu konkrečioje ir tuo pačiu daugiafunkcinėje kryptyje, kurioje atsižvelgiama į dabartines kulinarijos tendencijas.... [-]

Ispanija Barcelona
Spalis 2019
Ispanų
Dieninės
1 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba
Barcelona Culinary Hub

Meistras yra kuriamas pagal tarptautinį požiūrį, kai konditerijos gaminiai yra ne tik suprantami kaip žemės ūkio maisto produktų transformacijos rezultatas, bet, priešing ... [+]

Mokymas: Meistras Pavadinimas: Nuosavas pavadinimas Modalumas: vietoje / visą darbo dieną Centras: Barselona Skambinkite: 2019 m. Spalio mėn ETCS kreditai: 60 ECTS Mokyklos metai: 1 metai Profesinės stažuotės: praktika įmonėse ir gastronomijos įstaigose (180 val.)

Meistras yra kuriamas pagal tarptautinį požiūrį, kai konditerijos gaminiai yra ne tik suprantami kaip žemės ūkio maisto produktų transformacijos rezultatas, bet, priešingai, reikalauja nuolatinių naujovių ir atsidavimo, dėl kurių kartais sudaromas katalogavimas tikri meno kūriniai. Pagrindinis magistrantūros tikslas - mokyti specialistus, norinčius sustiprinti, kurti ir pasiūlyti naujas su tešla susijusias galimybes. Taip pat pateikite konceptualias priemones ir pažangiausias technologijas, kurios leis studentui vystytis dinamiškoje, tarptautinėje ir naujoviškoje kulinarinėje aplinkoje.... [-]

Ispanija Barcelona
Spalis 2019
Ispanų
Dieninės
1 metai
Universiteto miestelis
Skaityti daugiau lietuvių kalba