Keystone logo
University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

University of Turin  (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)

Įvadas

Tvarumas, inovacijos, verslumas, maisto ir gėrimų kultūra skatina šį unikalų magistro laipsnį rengiant aistringus studentus ir siūlant jiems verslo įrankius ir žinias, kaip sėkmingai veikti kaip tvarių verslininkų ir (arba) verslo modelių kūrėjams bei novatoriams maisto ir gėrimų pramonėje. Didžiausias dėmesys skiriamas tvarumui iš tarptautinės perspektyvos, plėtojant teorinį ir kritinį mąstymą, taip pat praktinius pritaikymus.

Galutinis tikslas yra pakeisti mąstyseną kuriant verslumo požiūrį, kuris veikia tiek naujai įsteigtose įmonėse, tiek įsteigtose įmonėse ir leis būsimiems verslininkams susidoroti su sudėtingumu vykdant tvarius maisto ir gėrimų procesus ir praktiką. kontekste.

Mūsų tvarus verslininkas įgis aukštos kokybės žinių ir išsiugdys įgūdžius diegti naujoves ir paversti idėjas sėkmingu ir ilgalaikiu tvariu verslu ir (arba) prisidės prie esamų įmonių kuriant naujus verslo modelius.

Užsiėmimai vyks SAA vadybos mokykloje, esančioje Turine (Italija), ir „Abat Oliba CEU“, esančioje Barselonoje (Ispanija), siekiant suburti vertingą dėstymą, įmonių geriausią praktiką ir supratimą apie vietinė vaisių ir daržovių kultūra per unikalią patirtį vietoje.

Vietos

  • Turin

    Via Giuseppe Verdi,8, 10124, Turin

    Klausimai